VK JANIKA VIDEOTREENINGUD

VAATA MEIE VIDEOTREENINGUID JA TEE KAASA!

 

See siin on Võimlemisklubi Janika videotreeninguid koondav leht.

Siit leiab mitmekülgseid trenne erinevas vanuses võimlejatele. 

Igal nädalal tuleb valikusse uusi videoid, mida distantsõppe perioodil on kõigil võimalik kodustes tingimustes kaasa teha. 

 

Võimelda ja treenida võib koos terve perega!

NR 1 BODYBALANCE. Treener Saskia. Treeningu näol on tegemist lihasvastupidavuse ja venitustreeninguga

NR 2 KEHA LIIKUVUS JA JÕUHARJUTUSED. Treener Karin. Treeningu näol on tegemist mõnusa soojendusega, mis kaasab kogu keha, kuid keskendub keha liikuvuse ja jõu arendamisele.

NR 3 KEHATÖÖD. Treener Kristin. Treening keskendub rühmvõimlemise kehatöödele. Väga oluline õppematerjal kõigile alaga tegelejatele.

NR 4 POP-BARRE. Treener Inga. Barre on popmuusika saatel tehtav kogu keha treening, kus kasutatakse balletist inspireeritud termineid, liikumisi ja harjutusi. Tegemist lihasvastupidavuse treeninguga. See ei ole tants ega ka ballett.

NR 5 KÄTELSEIS. Treener Reimo. Treening keskendub kätelseisu õppimisele läbi akrobaatika soojenduse ja juurdeviivate harjutuste.

NR 6 SOOJENDUS PALLIDEGATreener Kristin. Soojendus kasutades võimlemisvahendina palli ja hüpitsat. Soojendus aitab arendada palli käsitsemise oskust ja tehnikat.

NR 7 MÄNGULINE ARENDAV TUND 4-8 AASTASTELETreener Triin. Tasakaalu ja hüppevõimet arendav lõbus mänguline treening saunalina ja mänguloomaga, mis sobilik 4-8 aastasele võimlejale.

NR 8 VÕIMLEMISTRENN 7-10 AASTASTELE. Treenerid Merike ja Marleen. Tund sisaldab soojendust, venitusi, harjutusi seljale ja erinevate tasakaalude arendamist.

NR 9 LIHASVASTUPIDAVUSE ARENDAMINE. Treener Evelin. Läbi dünaamilise liikumise toimub lihasvastupidavuse arendamine. Tund keskendub süvalihaste treeningule, kuid harjutustega töötatakse läbi kõik suuremad lihasgrupid.

NR 10 VOLBRI ERI! Treenerid Tuulika ja Sirli. Lõbus Volbripäeva treening kogu perele.