VK Janika Grisete saavutas MK-l tugeva 4. koha

Brasiilias toimunud rühmvõimlemise maailmakarika 4. etapp, mis oli ühtlasi ka MK-sarja finaaliks, lõppes meie klubi rühmale Grisete suurepäraselt. Rühm tuli tublile 4. kohale ja MK-sarja kokkuvõttes viiendaks.

VK Janika Grisete võistkonnas osalevad: Karmel Saar, Emily Ronk, Christina Kodanlik, Sonja Kaur, Vita Enok, Emili Visnapuu, Mariin Kala, Kleer Siigur, Roberta Solom ja Helena-Liisa Moks. Rühma treenivad Kristel Võsoberg, Liisel Perlin ja Helena Puusepp. Võistluskava “Ämblikud” koreograaf on Elina Gorelašvili.

Võistkond jäi Santose etapiga väga rahule ning saabub koju ülevate emotsioonidega.  Täname huvitava hooaja eest ja soovime palju õnne meie tublile tiimile, treeneritele ja toetavatele lastevanematele!

Kui sulle meeldis siis jaga!