Janika Tantsuline Eliitrühm triumfeeris võimlemisfestivalil GymnaFest 2018

VK Janika Tantsuline Eliitrühm tõi koju GymnaFest 2018 ÜLDVÕIDU!

Laupäeval, 17. novembril toimus Tallinnas, Kalevi spordihallis võimlemisfestivali GymnaFest 2018 finaal, mille võitis ülekaalukalt VK Janika Tantsuline Eliitrühm kavaga ” Eedeni aed – Eeva lugu”. Lisaks üldvõidule tunnustati parima kompositsiooni auhinnaga kava koostanud Elina Gorelašvilit ning esikoht saavutati ka koondrühmade kategoorias. Esmakordselt GymnaFesti ajaloos valiti tiitel Publiku Lemmik, mille häältest kuulus Tantsulisele Eliitrühmale tervelt 42%. Kokku võitis Tantsuline Eliitrühm 4 karikat ning auhinnaraha 850€. Rühma treenerid on Elina Gorelašvili, Karin Toom ja Reimo Kivine.

Auhindu tuli aga VK Janikale veelgi.

Vanuserühm 12.-16.a:
Laureaaditiitel VK Janika Grisete, kava “Ämblikud”, treenerid Kristel Võsoberg, Liisel Perlin & Helena Puusepp
Laureaat- ja võitjarühm: Võimlemisklubi Janika Tallinn juuniorid, kava “Siin või sealpool maad”, treenerid Maris Kallus, Margit Saidla & Piret Viikholm

Palju õnne kõigile võimlejatele, treeneritele, tunnustatud kavaautoritele ja lapsevanematele!

Kui sulle meeldis siis jaga!